Kære MMC-Medlemmer.

Som det måske er jer bekendt, blev jeg, ved seneste arrangement til Villumsens Museum m.m.  under frokosten på Tolboden i Frederiksund Havn, opfordret til at være arrangør af MMC-træf tirsdag den 3. november.
Jeg har således "skruet" et program sammen, som jeg håber vil give jer lyst til at møde op og være med til skabe en intereressant og fornøjelig dag i København.
 
Program:
  • Vi samles kl. ca. 10.30 på Cafe: Andrè Citroen, Vesterbrogade 58, Kbh. V. Evt. telefon 3323 6282. Her kan vi nye en god kop kaffe eller en kop af  en med række flere forskellige kaffearter, men der kan også købes andre drikkevarer.
  • Kl. 11.00 forsøger vi nogenlunde samlet at forcere trafikken på Vesterbrogade med kurs mod Kbh's Bymuseum Her er tilrettelagt en rundvisning og fortælling primært om bygningens-komplekset, som fra 1787 har været hjemsted for en anden mandeklub, nemlig Det kongelige kjøbenhavnske Skydeselskab og danske Broderskab.Det var helt op til 1800-tallets slutning en af de største og fornemste bygninger på Vesterbro. 
  • kl. 12.45 er der bestilt mande-frokost i Klubben, Enghavevej 4, Kbh. V. Evt. telefon: 3331 4015
Af hensyn til bordreservation m.m. bedes du give mig en tilbagemelding senest onsdag d. 28 oktober.
 
                   Med venlig hilsen og god weekend
                       Mogens Lindorff
Der er endnu ingen billeder i fotoalbummet.