»Ole blandt de store.«

I kulissesnedkeriet

Det er godt nok mørke men der er backstage

Café & Ølhalle "1892" her intog vi en lækker frokost, her Rimmy og Leif

Café & Ølhalle "1892" her intog vi en lækker frokost, her ryggen af Roberto og Poul Henning og i front Ole

MMC i Det kongelige teater den 7. marts 2000

 Turen var arrangeret af Jens Richardt, med mødetid kl. 9.30 i Kransekagehusets Konditori, hvor vi fik en lille en til halsen for at modstå temperaturen udenfor samt det våde vejr. Vi passerede over Kongens Nytorv netop på den dag hvor Mini-metroens boremaskine skulle komme igennem foran Magasin du Nord, så der var et gevaldigt presseopbud.

I Det Kongelige Teater  blev vi budt velkommenaf hr. Paludan, som var vor guide i et par timer. han var alvidende, kunne vi forstå, da han har Det Kongelige Teater som en livslangpassion, med flere tusinde forestillinger bag sig,både her og i udlandet.

Vi så og hørte både om nuværende og tidligere opsætninger, samt de deltagende personer, som i nyere tid har givet danskerne store oplevelse. Vi kunne nikke genkendende til: » Bodil Ipsen - Poul Reumert - Oluf Poulsen - Clara Pontoppidan « og mange andre.

Derefter var det tid til en anden form for kultur, den gastronomiske. Vi kørte til Ole Rømersgade hvor Arbejdermuseet har til huse, her ligger en gammel restaurant som hedder »Café & Ølhalle af 1898«. Maden var fantastisk veltilberedt og Caféen´s  ølsortiment var meget stort.